Mød Leif

Djursland Jeg kæmper særligt for Djursland. Jeg er opvokset på Djursland med en mor, der var rengøringsdame og en far, der var arbejdsmand.


I dag bor jeg selv i Grenaa med min egen familie, min kone, som er dagplejer, og mine to piger, som efterhånden er ved at flyve fra reden. Jeg nyder det at bo på Djursland, at være tæt på naturen og de mennesker, jeg repræsenterer i Folketinget.

 

Mine 17 år som havnearbejder på Aarhus Havn, heraf ni af dem som mine kollegaers tillidsrepræsentant, har lært mig værdien af hårdt arbejde og faglig organisering. Dermed går der en lige linje mellem mit arbejdsliv, mit familieliv og mit politiske arbejde.

Jeg arbejder særligt for Djursland, og jeg anser det som min vigtigste opgave at varetage vores fælles og lokale interesser. Vi får ikke noget forærende her på Djursland, og derfor er vi nødt til at have en stærk stemme i Folketinget.

 

Jeg tager mit arbejde dybt seriøst, fordi jeg ved, at de beslutninger, vi træffer, har afgørende betydning for mennesker. Politik må aldrig blive reduceret til tal i et regneark, hvor beslutninger træffes langt væk fra borgerne. Politik handler om mennesker. Mennesker som dig og mig, hvis tryghed vi aldrig må gå på kompromis med.